brocken touch screen on korg pa3x

Joined
Apr 7, 2020
Messages
1
Reaction score
0
touch screen on my korg pa3x was brocken,I'm replaced it with new one,and now everithing work like before,just screen don't come up(no graphics on it)just a white light,and you can change everiting you want with touch on the screen ,but you can't see anything on it
 

happyrat1

Destroyer of Eardrums!!!
Joined
May 30, 2012
Messages
14,017
Reaction score
5,607
Location
GTA, Canada
Check if you plugged in the ribbon connector properly without reversing it or transposing it by a pin or two.

Also check that you didn't bend any pins if it uses a connector.

Gary.
 
Joined
Feb 12, 2023
Messages
6
Reaction score
0
Hello. I have problem with my Korg PA 800. I changed two touch screens from eBay and AliExpress but no results. I am waiting for third one from professional technician. Is it possible the mainboard if is faulty. Someone sad a similar problem please?
 

happyrat1

Destroyer of Eardrums!!!
Joined
May 30, 2012
Messages
14,017
Reaction score
5,607
Location
GTA, Canada
Does your keyboard make sound?

Do lights light up?

Did you fry the CPU with static discharge?

Who the hell knows what you did to it.

Pay a REAL technician to fix it now.
 
Joined
Feb 12, 2023
Messages
6
Reaction score
0
Hello, and thank you for your quick answer. I am technician for 33 years. The keyboard is working perfectly it is like a new one, Only the touch screen makes problems and I ordered from two places and they didn't fit. Sometimes the touch screen changes its sensitivities. It is working I can use it, but cannot use the touch screen 100%
 
Joined
Feb 12, 2023
Messages
6
Reaction score
0
Hello, and thank you for your quick answer. I am technician for 33 years. The keyboard is working perfectly it is like a new one, Only the touch screen makes problems and I ordered from two places and they didn't fit. Sometimes the touch screen changes its sensitivities. It is working I can use it, but cannot use the touch screen 100%
I spent 250 euro for touch screens, and result = zero
 
Joined
Feb 12, 2023
Messages
6
Reaction score
0
Hi. And thank you for your help I apricate it. Yes, the number of the touch screen is: MA 16 1 but cannot find any information in internet. Even I am playing now on the keyboard where the touch screen allows me. Do not wish to replace it I had Pa 300, Pa600, Pa700, Pa 900 Pa 1000... Now maybe some people are gonna kidding me that PA 1000 is better than Pa 800. It is not, trust me. I use Pa manager and can do what I want
 
Joined
Feb 12, 2023
Messages
6
Reaction score
0
Hello. To let you know. It is not from the touch screen. Something else is. The keyboard going to the bin and the problem is solved. Thank you for your help here
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Members online

No members online now.

Forum statistics

Threads
14,198
Messages
87,970
Members
13,220
Latest member
pcmtech

Latest Threads

Top