Connect Roland FP 30 to Yamaha Genos

Discussion in 'MIDI' started by KeymanGerbo, Oct 31, 2018.

  1. KeymanGerbo

    KeymanGerbo

    Joined:
    Oct 31, 2018
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    HI , I bought the Roland FP 30 piano and I like this instrument very much.

    I only have one problem I want to connect the FP 30 to my Yamaha Genos with a MIDI cable
    but the FP 30 has no midi out

    Is there any way to connect the FP 30 to Yamaha Genos so that I can play the Genos with the FP 30?


    Gerrit
     
    KeymanGerbo, Oct 31, 2018
    #1
    1. Advertisements

  2. KeymanGerbo

    happyrat1 Destroyer of Eardrums!!!

    Joined:
    May 30, 2012
    Messages:
    6,862
    Likes Received:
    2,741
    Location:
    GTA, Canada
    happyrat1, Oct 31, 2018
    #2
    1. Advertisements

  3. KeymanGerbo

    KeymanGerbo

    Joined:
    Oct 31, 2018
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Thanks Gary :)
     
    KeymanGerbo, Nov 1, 2018
    #3
  4. KeymanGerbo

    happyrat1 Destroyer of Eardrums!!!

    Joined:
    May 30, 2012
    Messages:
    6,862
    Likes Received:
    2,741
    Location:
    GTA, Canada
    You're very welcome :)

    Gary ;)
     
    happyrat1, Nov 1, 2018
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.