KN6000 to KN6500

Discussion in 'Technics Keyboards' started by Bob McNair, Jun 11, 2015.

  1. Bob McNair

    Bob McNair

    Joined:
    Jun 11, 2015
    Messages:
    15
    Likes Received:
    4
    Location:
    Renfrewshire
    Hello All,

    Thinking of buying my first keyboard. I have reserved a Gumtree offering of a KN6000 for £300 which seems to be a reasonable price. My question is, I have heard that the 6000 can be upgraded to a 6500 and I would like to know how. Many thanks for reading and possibly replying.
     
    Bob McNair, Jun 11, 2015
    #1
    1. Advertisements

  2. Bob McNair

    Bob McNair

    Joined:
    Jun 11, 2015
    Messages:
    15
    Likes Received:
    4
    Location:
    Renfrewshire
    Fear not, I have found out.
     
    Bob McNair, Jun 14, 2015
    #2
    1. Advertisements

  3. Bob McNair

    Bob McNair

    Joined:
    Jun 11, 2015
    Messages:
    15
    Likes Received:
    4
    Location:
    Renfrewshire
    I have bought a 6500 now and am trying it out.
     
    Bob McNair, Apr 5, 2017
    #3
  4. Bob McNair

    SeaGtGruff I meant to play that note! Moderator

    Joined:
    Jun 6, 2014
    Messages:
    1,509
    Likes Received:
    615
    Let us know how you like it. :)
     
    SeaGtGruff, Apr 5, 2017
    #4
  5. Bob McNair

    Bob McNair

    Joined:
    Jun 11, 2015
    Messages:
    15
    Likes Received:
    4
    Location:
    Renfrewshire
    Difficult. I'm used to one finger piano. I can knock some strung together chords on a guitar as well.
     
    Bob McNair, Apr 5, 2017
    #5
  6. Bob McNair

    Andrew Dutton

    Joined:
    Oct 2, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I have a kn6000 that has been upgraded all it is is a circuit board that is added through an opening underneath
    This will give you many new sounds
     
    Andrew Dutton, Jun 13, 2017
    #6
  7. Bob McNair

    RMepstead

    Joined:
    Mar 14, 2011
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Location:
    England
    Bob, Technics keyboards can be used in one finger format too. See the Auto Play Chord Mode button top left of keyboard.
     
    RMepstead, Jun 30, 2017
    #7
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.