M-audio Keystation 88es sound gaps.

Discussion in 'M-Audio Keyboards' started by Petrucciowns, Nov 1, 2009.

  1. Petrucciowns

    Petrucciowns

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    3
    Hi I have an M-AUDIO Keystation 88es hooked up via usb. I have Echo DJ soundcard, and when playing I don't have a delay, but every once in a while I will press a note and there will be no sound, but right after that note its fine again. This becomes very noticable and annoying. Does anyone have any idea as to what it may be?

    Thanks
     
    Petrucciowns, Nov 1, 2009
    #1
    1. Advertisements

  2. Petrucciowns

    kanthos

    Joined:
    Nov 5, 2008
    Messages:
    433
    Location:
    Newmarket, Ontario, Canada
    What makes you think it's the keyboard and not the virtual instrument you're playing into?
     
    kanthos, Nov 2, 2009
    #2
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Christian

    M-audio Keystation Pro-88 And Cubase

    Christian, Sep 24, 2006, in forum: alt.steinberg.cubase
    Replies:
    2
    Views:
    2,525
    Terry Cano
    Oct 12, 2006
  2. Elmer Tiberius Fudd

    M-Audio Keystation Pro 88-No Aftertouch...

    Elmer Tiberius Fudd, Aug 10, 2004, in forum: cakewalk.audio
    Replies:
    2
    Views:
    2,836
    Elmer Tiberius Fudd
    Aug 11, 2004
  3. Tong
    Replies:
    2
    Views:
    1,927
    KeysDude
    Jul 10, 2012
  4. Tong
    Replies:
    0
    Views:
    4,132
  5. FabienO
    Replies:
    3
    Views:
    873
    happyrat1
    May 20, 2013
Loading...