MIDI signal not going into Ableton

Discussion in 'MIDI' started by Succumeows, Jan 7, 2017.

  1. Succumeows

    Succumeows

    Joined:
    Nov 3, 2016
    Messages:
    6
    Hey guys! I haven't used my midi keyboard (nektar impact lx49) for a few months, and now that I thought it's time to crack it up and do some sessions on it, it's somehow not working. My cable is definitely plugged in, but the signal is not being received in Live (the orange square thingy on the top-right corner) which is very weird. It was definitely working a few months back. I'm sure I didn't make changes to the program or my pc which would affect anything in Live or the midi keyboard itself.

    One thing I noticed is that the keyboard connected to the port is in red? I can't remember if it's always red or if its an error (and thus, hopefully causing the problem). An image has been attached.

    Any help is very much appreciated! Thank you all
     

    Attached Files:

    Succumeows, Jan 7, 2017
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. PeterB
    Replies:
    1
    Views:
    1,197
    PeterB
    Jan 24, 2006
  2. Kent Johnson

    No midi signal..?

    Kent Johnson, Sep 5, 2004, in forum: alt.steinberg.cubase
    Replies:
    3
    Views:
    2,103
    Kent Johnson
    Sep 7, 2004
  3. Bernd Bremer

    How do i get an midi signal from a simple audio signal

    Bernd Bremer, Jul 7, 2006, in forum: alt.steinberg.cubase
    Replies:
    4
    Views:
    457
    Bernd Bremer
    Jul 8, 2006
  4. eddie4jesus@googlemail.com

    MIDI-IN signal from M-Audio Keystation but no MIDI-OUT

    eddie4jesus@googlemail.com, Jan 8, 2007, in forum: alt.steinberg.cubase
    Replies:
    0
    Views:
    543
    eddie4jesus@googlemail.com
    Jan 8, 2007
  5. Cathy W.
    Replies:
    13
    Views:
    286
Loading...