Sequencer mode error on korg Kronos. Please help


Joined
May 16, 2012
Messages
41
Reaction score
3
Location
Navi Mumbai
I have a Korg Kronos. I recorded a song upto half it's length using 10 tracks in the sequencer mode. I then saved it on a USB stick. When i switched off the system and restarted and reloaded the tracks in sequencer mode, my song played properly but when I tried to play (separately I.e. when my already recorded track finished playing) midi tracks 2,3,4 to record further, the tones wouldn't sound. All the other midi tracks sound except these three. Some help please?!
 
Ad

Advertisements

Joined
Feb 15, 2013
Messages
3
Reaction score
0
Although I have a Kronos myself,unfortunately don't use the sequencer...but,if you try the official Korg forum,join it and ask the question there.
It has a wealth of information and most members are willing to help.
Good Luck.

Best Wishes.

Forgive the late response.....I've only just joined this forum.
 
Joined
Mar 5, 2022
Messages
1
Reaction score
0
Sounds like a similar problem I am having? Did you ever find out why it's happening?? It's driving me nuts! I've got so far w/this one song, but now it's doing this! I know it's a decade later, but I'd be grateful to know if you've ever figured it out, I can't seem to find help anywhere, thank you
 
Ad

Advertisements

Joined
Sep 6, 2017
Messages
5,310
Reaction score
2,870
Location
Lancashire, UK.
Lenny

I would head over to the dedicated Korg Forum and search in the Kronos section for the issue, then post a new thread if you cannot find what you Seek.
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top