sustain pedal issue


Joined
May 14, 2012
Messages
9
Reaction score
0
on my mark 152i the right pedal ( sustain) will not sustain. It says sustain in the features menu , but will not
sustain like it should , I really don't want to reset the whole keyboard, cause of the many mods I have done to it. anybody have an idea on how to fix this ? thanks !!!
 
Ad

Advertisements

Joined
May 9, 2012
Messages
51
Reaction score
7
Location
Norway
It depends - is it working at all? Is it just reversed?

Try to turn off and on the power:
While holding in the sustain pedal
While having the the pedal disconnected, then connect it when it's on
While having the pedal connected as usual
 
Joined
May 14, 2012
Messages
9
Reaction score
0
the pedals are reversed ===== left pedal is sustain and right is softner , any ideas on how to fix ???
 
Joined
May 14, 2012
Messages
9
Reaction score
0
It depends - is it working at all? Is it just reversed?

Try to turn off and on the power:
While holding in the sustain pedal
While having the the pedal disconnected, then connect it when it's on
While having the pedal connected as usual
 
Joined
May 14, 2012
Messages
9
Reaction score
0
Yes it does work and yes it is reversed. I tried holding the pedal down while turning the power off and
on , also tried disconnecting the pedal and then turning it on , still no luck
Anything else I should try ?
 
Joined
May 14, 2012
Messages
9
Reaction score
0
It was a quick fix , I just cleaned the input socket and contacts on the plug end that goes into the piano pedal jack and it is good to go !!!!

happy now
 
Ad

Advertisements


Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top