TECHNICS KN6500 Panel Memory

Discussion in 'Technics Keyboards' started by mike black hat 46, Sep 21, 2015.

  1. mike black hat 46

    mike black hat 46

    Joined:
    Sep 20, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I recently brought a KN6500 which appears to be in very good condition. Can anyone tell me how I can stop a pre-set panel memory setting always being there when I first switch on. Or alternatively, how do I clear the panel memory settings that have been programmed in by a previous owner/ Any advice/help would be much appreciated.
     
    mike black hat 46, Sep 21, 2015
    #1
    1. Advertisements

  2. mike black hat 46

    happyrat1 Destroyer of Eardrums!!!

    Joined:
    May 30, 2012
    Messages:
    5,778
    Likes Received:
    2,017
    Location:
    GTA, Canada
    Last edited: Sep 21, 2015
    happyrat1, Sep 21, 2015
    #2
    1. Advertisements

  3. mike black hat 46

    mike black hat 46

    Joined:
    Sep 20, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Thanks for the info Gary,will chk them out.

    Regards Mike
     
    mike black hat 46, Sep 21, 2015
    #3
  4. mike black hat 46

    happyrat1 Destroyer of Eardrums!!!

    Joined:
    May 30, 2012
    Messages:
    5,778
    Likes Received:
    2,017
    Location:
    GTA, Canada
    You're very welcome Mike...

    Gary ;)
     
    happyrat1, Sep 21, 2015
    #4
  5. mike black hat 46

    RMepstead

    Joined:
    Mar 14, 2011
    Messages:
    24
    Likes Received:
    1
    Location:
    England
    They are always there when you switch on. Just save your own panel settings over the top of them starting at A1 and when your satisfied with what you've done save your settings to floppy disk so that next time you switch on you can just then load up your preferred settings.
     
    RMepstead, Oct 2, 2015
    #5
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.