User programme


Joined
Jan 25, 2020
Messages
2
Reaction score
0
Anyone help? I’m having problems with my Juno ds user programmes. Sometimes when I recall a user program it shows just an acoustic piano when I know a different sound was already input into a user. I’ve got about 35 user programmes stored with sounds that I need onstage. Recalling them in the past has been fine. However recently it’s ok up to a point . Then regardless what user program you call up it defaults the sound to a piano. If I switch off the keyboard, leave for 5 seconds and then switch on again and recall a user program, all of the sounds that I saved are instantly there on the user! Weird. Does anyone have the same issue? I’m worried that at a gig it happens, I switch off and on again but my saved sounds are lost
 
Ad

Advertisements

happyrat1

Destroyer of Eardrums!!!
Joined
May 30, 2012
Messages
9,743
Reaction score
4,160
Location
GTA, Canada
Check if you have the latest firmware.

If you do upgrade the firmware do a full backup to a thumb drive first.

If you already have the latest version do a full backup and then a system reset and restore.

If the problem persists alert Roland with a bug report.

It hasn't happened to me yet but I only save user performances, not programs.

Gary ;)
 
Ad

Advertisements


Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top