Technics SX-PR603 the display goes off need your help!


Joined
Sep 6, 2022
Messages
2
Reaction score
0
Hi,C you help!

when i turn on the power for Technics SX-PR603 the display goes off with only the backlight on (blank blue flashing screen), and no sound is produce, and no sound from the headset either.

I should start with what do you think to check, I have the repair manual!, i don't want to move to many stock for startin'

Any help will be appreciate! Thanks in advance!
 
Ad

Advertisements

happyrat1

Destroyer of Eardrums!!!
Joined
May 30, 2012
Messages
11,908
Reaction score
4,973
Location
GTA, Canada
Power supply is working. Motherboard and / or display may require service.

Mucho expen$ive...

Unplug it...

Pick it up...

Shake it around...

see if anything is rattling inside?

That's where we start :)

Gary ;)
 

happyrat1

Destroyer of Eardrums!!!
Joined
May 30, 2012
Messages
11,908
Reaction score
4,973
Location
GTA, Canada
Step 2...

IFF no rattle...

Open it up. Keep records...photos, notes, etc...

carefully remove ribbon connectors, spray with Deoxit and carefully reassemble, then test.

Step 3 is on a need to know basis IFF previous step failed.

cross yer fingers :)

Gary ;)
 
Ad

Advertisements

Joined
Sep 6, 2022
Messages
2
Reaction score
0
Power supply is working. Motherboard and / or display may require service.

Mucho expen$ive...

Unplug it...

Pick it up...

Shake it around...

see if anything is rattling inside?

That's where we start :)

Gary ;)
Thanks Gary
Thats a start
Stay safe
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top