Roland AX-Edge system error

Rex

Joined
Mar 3, 2024
Messages
2
Reaction score
0
Hi there, I've an ax edge that's only a few months old and while playing it tonight, it suddenly came up with "system error 002-055" on the display screen. I can play the sound that's already selected but can't select a different one or access menu etc. All that works are the menu and assignable control knobs. Tried turning off and on again, it worked normally briefly and then went to system error again. Any ideas?
 

Attachments

  • 20240303_231234.jpg
    20240303_231234.jpg
    78.2 KB · Views: 6

Rex

Joined
Mar 3, 2024
Messages
2
Reaction score
0
So, contacted Roland yesterday but no reply yet. By turning it off and on again I can get it to work normally for a while so first thing I might do is save what I have on there to USB stick as I have spent a nice bit of time setting up various sounds as I want. Just a bit disappointing for this issue to arise so soon for an instrument of that price! Would be fairly unfortunate to happen during a gig!
 

happyrat1

Destroyer of Eardrums!!!
Joined
May 30, 2012
Messages
13,882
Reaction score
5,581
Location
GTA, Canada
I've seen quite a few build quality issues with the Axe-Edge here on the forums.

Roland should up their engineering and quality control game with what's pretty much the only Keytar on the market.

Expect up to 3 weeks before you hear from Roland.
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Members online

No members online now.

Forum statistics

Threads
14,108
Messages
87,182
Members
13,178
Latest member
sfz5

Latest Threads

Top