"New Post" bug


Joined
Jun 18, 2008
Messages
395
Reaction score
27
When there is a new post in any of the forums, the icon next to it highlights, that far everything's good. But after I've read the new post(s) and go back to "Keyboard forums" through the link, the icon is still highlighted, even though I've already read the new post.

This may not really be anything dead serious, but it's annoying, and I would be happy if you could fix it ;)
 
Joined
Jul 18, 2007
Messages
817
Reaction score
12
Oh yea... that's here from the first day of the forums... i've noticed it but i considered it a feature... not a bug :)
 
Ad

Advertisements

Joined
Jun 18, 2008
Messages
395
Reaction score
27
Hmm... I've never thought of the possibility that it's supposed to be a feature, maybe it's supposed to be there, and for a reason?

If it's a feature, and most people like it, it can stay. But I dislike it, atleast :p
 
Joined
Jul 18, 2007
Messages
817
Reaction score
12
Hmm... I've never thought of the possibility that it's supposed to be a feature, maybe it's supposed to be there, and for a reason?

If it's a feature, and most people like it, it can stay. But I dislike it, atleast :p
I was being ironic :D

The icon should turn to "no new post" version like on all forums. I don't know what the problem might be though
 
Joined
Jul 18, 2007
Messages
817
Reaction score
12
-.-*

I couldn't sense any irony in that sentence :/
"It's not a bug - it's a feature" is a known expression regarding software (M$ anyone??) that ironically says that something isn't right ;)
 
Joined
Jun 18, 2008
Messages
395
Reaction score
27
Aha... I haven't really been that much into software forums, so I've never really heard it before :p
 
Ad

Advertisements


Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top