How do you reset Privia 330 keyboard


Joined
Sep 17, 2011
Messages
3
Reaction score
0
:confused: Anyone knows how to reset the Privia 330 keyboard to its original factory setting?
 
Ad

Advertisements

Joined
Jun 7, 2011
Messages
391
Reaction score
63
Location
Sweden
:confused: Anyone knows how to reset the Privia 330 keyboard to its original factory setting?
Read the manual page E-4:

1. Turn of the digital piano

2. While holding down both the (TONE) and (FUNCTION) buttons, press the (POWER) button

I hope this will help you?

With regards goldi5210
 
Joined
Sep 17, 2011
Messages
3
Reaction score
0
Ok. Tried that...all of the indicator lights come on while the screen says something like please wait...I waited for like 30 minutes nothing happened. The indicator lights just stayed on. Is there something I am doing wrong here?
 
Joined
Jun 7, 2011
Messages
391
Reaction score
63
Location
Sweden
Ok. Tried that...all of the indicator lights come on while the screen says something like please wait...I waited for like 30 minutes nothing happened. The indicator lights just stayed on. Is there something I am doing wrong here?
Try again same procedure. If the instrument shows the same false reaction call the dealer or the casio service.

Good luck!
 
Joined
Jun 7, 2011
Messages
352
Reaction score
14
Location
Dutch, live in Bali - Indonesia
Try again same procedure. If the instrument shows the same false reaction call the dealer or the casio service.

Good luck!

Yes Goldi gave you the correct instruction. Sometimes it helps also if you unplug the power from the keyboard for about 10 seconds. But the problem sounds more serious to be honest.

Good luck
DickR
 
Ad

Advertisements

Joined
Mar 26, 2020
Messages
2
Reaction score
0
Does anyone know how to turn off the reverb on this keyboard? Even when I turn off the reverb button or change the setting to a room, there is still reverb.
 
Ad

Advertisements


Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top